Skaka kazao da je bolji od Konakovića i u košarci: “Dino prihvati izazov”

Gostujući u programu FACE TV odlazeći gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka izjavio je sinoć da je u svemu bolji od lidera Naroda i pravde (NiP) Elmedina Konakovića, pa čak i kao sportaš.

“Konaković samo priča. U svemu sam bolji od njega. Pa čak i u košarci sam bolji od njega”, rekao je Skaka.

“Pokažite mi jedan projekt koji možemo dohvatiti rukom a da ga je on realizirao? Pa 16 godina je na funkcijama – i ništa”, dodao je.

Skaka je tokom gostovanja na Face TV-u govorio i o izboru Bogića Bogićevića, koliku ulogu SDA ima, te da li je on nudio potkupljivao vijećnike da glasaju za Srđana Srdića i drugim, temama, ali je izjava da je bolji košarkaš od bivšeg reprezentativca i profesionalnog košarkaškog internacionalca, očekivano, bila je povod za brojne komentare na mrežama, prenosi Radiosarajevo.

Pojavile su se i fotomontaže Skake u dresu LA Lakersa za koju su neki od posjetitelja društvenih mreža u šali napisali da je nastala na “studentskom turniru u Turbetu”.

“Spavaš li mirno, predsjedniče”;

“Ćamil Abdulah Jabar”

“Pazi se Elmedine Konakoviću”

“Skaka za…. i Chucka Norrisa”

“Rezervis'o tricu”

“Izgubit će Konaković u zakucavanju… 

Popularna Facebook stranica Raja sa biroa Official prenije je Skakinu fotomontažu sa sportskih terena uz zaključak, u njihovom stilu, da “uzima Skaka hladno… sa zvukom sirene za pobjedu”…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79