Skakina LOGNGITUDILALA i Čelikova TRANSVENZALA

Gustujući u emisiji TVSA predsjedavajući Skupštine KS ponovo je zabavio gledatelje svojim izjavama. U želji na nabroji projekte koje je Vlada počela, Čelik je izjavio slijedeće:

“…Mogu evo nabrojati, recimo, 57 miliona Kobilja glava tunel, 21 milion Prva TRANSVENZALA, znači to su projekti koje ova Vlada sad finansira, znači koja radi koja realizuje, dobili smo građevinsku dozvolu za ‘vi, ovaj tunel i za prvu TRANSVENZALU nakon toliko godina…”

Sjetimo se i izjave gradonačelnika Abdulaha Skake kada je za projekat izgradnje ‘Longitudinale’ izjavio slijedeće: “… Mi smo se složili oko toga da je južna LONGITUDILALA…”

Čini se da SDA kadrovi imaju problema sa terminologijom vezanom za ovu oblast. U svakom slučaju, pored činjenice da je smiješno, pomalo je i tužno iz razloga što obojica obnašaju važne i odgovorne funkcije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79