SKANDAL U BIJELOM POLJU! Sin političara: Kako bih hamerom gazio ova GO*NA!

Nedim Čoković, sin funkcionera vladajućeg DPS u Bijelom Polju i zaposlenog u Ministarstvu finansija, tačnije Poreskoj upravi, Salka Čokovića, preko društvenih mreža sinoć je širio mržnju direktno usmerenu protiv vjerujućeg naroda koji je izašao na ulice kako bi izrazio nezadovoljstvo povodom usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Na snimku uživo onoga što se sinoć dešavalo na protestu u Crnoj Gori, Nedim je ostavio komentar: “Kako bih rado jednim hamerom gazio ova g.vna”.

Inače, nije prvi put da se ovaj mladić na takav način odnosi prema onima koji, u najmanju ruku, misle drugačije od njega, navode crnogoski mediji.

Zanimljivo je i to da na društvenim mrežam ovaj mladić među fotografijama ima i jednu iz centra Beograda, ispred spomenika Knezu Mihailu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79