Skokom sa hotela Mellain počinila 19-godišnja državljanka SAD i BiH sebi oduzela život

Operativni centar Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona sinoć je oko 21.35 sati zaprimio je prijavu da je ženska osoba skokom sa zgrade Hotela Mellain, u ulici Aleja Alije Izetbegovića u Tuzli sebi oduzela život.

Na lice mjesta izašli su pripadnici Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, gdje je dežurni ljekar konstatovao prestanak života navedene osobe. Uviđaj su izvršili policijski službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla, tokom kojeg je utvrđeno da se radi o J.-M.P.G., rođena 2000. godine s adresom boravka u Tuzli, inače državljanki SAD i BiH.

O navedenom događaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, a službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla nastavljaju dalji rad na dokumentovanju istog prenosi Tuzlanski.

 

(FOTO) Vozači pronašli čovjeka na cesti kako spava

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments