Školski drugovi i komšije u nevjerici: Policija utvrđuje kako i zašto je tinejdžerka pala s petog sprata zgrade u Bijeljini

Ona je transportovana na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

Portparol Policijske uprave Bijeljina, Aleksandra Marić, rekla je da je nakon što je prijavljen ovaj slučaj policija obavila uviđaj.

– Djevojka je kolima Hitne pomoći bijeljinskog Doma zdravlja prevezena na Urgentni blok gdje su joj konstatovane teške tjelesne povrede – rekla je Marićeva.

Prema nezvaničnim informacijama, provjeravalo se šta se dešavalo u subotu uveče u naselju Intergaj i kako je maloljetnica povrijeđena.

– Nakon obavljenih svih vještačenja i razgovora sa svjedocima biće poznato šta se tačno desilo. Za sada niko sa sigurnošću ne može reći da je ona sama skočila ili se radilo o nesretnom slučaju – pojasnio je izvor Srpskainfo.

Prema pisanju Srne, radi se o pokušaju samoubistva zbog adolescentnih problema.

Stanari naselja Intergaj danas su bili šokirani nakon što su saznali šta se desilo.

– Poznajem tu porodici i stvarno sam šokiran nakon ove informacije. Znam da je djevojčica završila Osnovnu školu “Knez Ivo od Semberije”, a da sada ide u treći razred Tehničke škole “Mihajlo Pupin” – rekla je jedna od komšinice ove porodice.

Njene školske kolege takođe nisu mogle vjerovati u to da je njihova prijateljica teško povrijeđena i da joj je život ugrožen.

Iz Bijeljine prebačena u Banju Luku: Maloljetnica pala s petog sprata zgrade

– Ne verujem da je sama skočila. Dugo je poznajem i ne znam šta bi je natjeralo da tako nešto uradi. Ne mogu ni pretpostaviti šta bi bio motiv da ona pokuša da se ubije – rekao je jedan od školskih drugova nesretne djevojke.

Pomoćnik direktora Bolnice “Sveti vračevi”, Nela Mitrović, rekla je da će povrijeđena djevojka, zbog ozbiljnosti povreda, biti transportovana u Univerzitetsko klinički centar Banjaluka.

Ona je izjavila da je djevojka vitalno ugrožena.

Pacijentkinja je u subotu oko ponoći dovezena u ovu zdravstvenu instituciju. Bila je svjesna i pokretna, te je primarno bila zbrinuta i smještena u jedinicu intenzivnog liječenja.

– Daljim kontrolama utvrđeno je da pacijentkinja ima više faktura karlične kosti i da su oštećena dva pršljena. Dalje liječenje biće nastavljeno u UKC Republike Srpske – istakla je Mitrovićeva piše Srpsklainfo.

 


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79