Skorupan za CH: ” Stevanović je iznio veliku neistinu o meni. Pa ja uopšte i nemam sestru!

Svoj demant na gostovanje doktora Dragana Stevanovića redakciji našeg portala postal je GV Jasmin Skorupan kojeg je uvaženi doktor optužio za malverzacije prilikom glasanja za gradonačelnika Sarajeva.

“Skorupan je dan ranije, dva, nisam imao prilike više da ga vidim, javno rekao da mu se prijeti poslovnim prostorom i sestrinim stanom. ” – izjavio je između ostalog Dragan Stevanović na Face TV.

“Ovo je jedna velika neistina, a tome svjedoči i činjenica da ja uošte nemam sestru. Ja sam već 12 godina zakupac isključivo jednog poslovnog prostora u Starom Gradu, uredno plaćam kiriji, te ne vidim osnov za bilo kakvu ucjenu. Ušao sam u Gradsko vijeće kao samostalni vijećnik, prema tome glasam samostalno i prema ličnom izboru, bez uticaja bilo kog pojedinca ili potiličke partije. Glasanje je tajno i ja nikada nikome nisam rekao kako ću glasati, niti kako sam glasao u za koga. Ni prije glasanja ni poslije glasanja” – izjavio je Skorupan u svom dopisu za medije kojeg možete pročitati u nastavku ovog članka.

Dr. Stevanović: SDA kurvanjski dijeli BiH, Skaka manipulator koji se kune!

Jasmin Skorupan

Jasmin Skorupan demant

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79