Skupština usvojila prijedlog gradonačelnika: U Bijeljini nedjeljom neće raditi trgovine

Skupština grada Bijeljina donijela je jučer odluku o zabrani rada nedjeljom trgovinskim radnjama na području grada Bijeljina, koju je predložio gradonačelnik Ljubiša Petrović.

Odluka je usvojena nakon dugotrajne rasprave tokom koje su izneseni brojni i potpuno različiti stavovi, pa čak i od članova iste stranke – odnosno SDS-a.

Odbornica SDS-a Mirjana Orašanin bila je protiv, te je ekonomski i stručno obrazlagala razloge za neprihvatanje ove odluke, dok je njena stranača kolegica Anka Todorović bila za usvajanje.

Odbornici Koalicije “Dogovor za Bijeljinu” naveli su nekoliko prijedloga za odgađanje usvajanja na mjesec dana i analizu mogućih posljedica ukoliko odluka bude usvojena.

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević rekao je da će Koalicija “Dogovor za Bijeljinu” prihvatiti ovu odluku, ali da je na gradonačelniku, kao predlagaču, da ponese teret u slučaju negativnih posljedica ove odluke, javio je portal Bijeljina Danas.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79