Slađana Vidačković napala policajku tokom lišenja slobode i otkinula joj nokat

Inspektori iz Bosanske Gradiške dostavili su Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka izvještaj protiv Miladina Vidačkovića (45), Slađane Vidačković (45), Rasima Hajdera (21) i Pamele Dukić (20), svi iz Bosanske Gradiške, zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Iz Tužilaštva navode da se Miladin Vidačković sumnjiči i za krivično djelo omogućavanje uživanja droge, a Slađana Vidačković i za krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Oni su lišeni slobode u akciji “Merlin dva”, koju su zajedno proveli Okružno javno tužilaštvo Banja Luka, Uprava za organizirani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske te policijske uprave Banja Luka i Bosanska Gradiška.

Oni se sumnjiče da su od 2016. do 2019. godine vršili nabavku i preprodaju marihuane korisnicima na području Banje Luke i Bosanske Gradiške.

Nakon kriminalističke obrade, sprovedeni su u Tužilaštvo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79