Slavko je još jedna žrtva nadriljekarke Olgice Markanović: Nasred dvorišta mi je dala injekciju u nos, plakao sam

Slavku C. (26) je prošlog ljeta prijatelj pokazao instagram stranicu estetsko-kozmetičkog centra “Tayas” iz Beograda, koji objavljuje slike svojih “uspješnih” radova. Njemu je u tom trenutku to djelovalo primamljivo, jer je i sam planirao i želio da uradi korekciju nosa, ne sluteći sa kakvim trajnim posljedicama će izaći.

U tekstu novinarke Ivone Dubočanin za magazin Žena.rs, Slavko do u detalje opisuje pakao koji je prošao tretmanom kod nadriljekarke Olgice Markanović koja je desetine žena i muškaraca unakazila svojim nestručnim estetskim zahvatima.

Sarajka optužuje nadriliječnicu iz Srbije: Olgica mi je spalila obraze i nos

Javio sam im da želim da uradim korekciju nosa

Slavko se javio na broj telefona i poslao im četiri fotografije nosa kako bi čuo njihovo mišljenje da li bi bilo izvodljivo u njihovom centru. Tada je i upitao da li rade u Srbiji, jer su mu prethodno napisali u poruci da cijena nosa “ide” od 450 do 950 evra. Rekli su mu i da je izvodljivo i da je procedura oporavka 10 dana, dok ne otpadnu krastice koje izađu na površinu kože nakon spaljivanja, a da nakon toga ostaje njega novog nosa. Rekli su mu i da su u Beogradu dva dana i zakazali mu pregled i konsultacije 28. avgusta.

– Tog dana sam i otišao kod njih, nakon onoga što su mi ispričale kako je to jednostavna intervencija i uspješna i postaje popularna svuda odlučio da odradim kod njih. Prezentaciju su održale Olgica Markanović, koja se predstavila kao doktorka iz Banja Luke i Jasmina Tasić, vlasnica tog centra koji se nalazi u kući u kojoj i sama živi.

Uhapšena bahata vlasnica salona vrijeđala svoje žrtve:”Da nešto znaš, bar bi počupala brkove!”

Javio sam im da želim da uradim korekciju nosa kod njih i zakazali su mi za 29. avgust 2020. godine. Došao sam kod njih u centar, sačekao sam nešto manje od pola sata da završe sa pacijentkinjom prij mene.

Kada je djevojka izašla spaljenog lica, već me je malo hvatala panika, ali sam bio odlučan da to odradim. Počeli smo sa intervencijom, legao sam na sto koji je ličio na sto za masažu. Olgica je počela da me prži laserom, a da mi prethodno nije dala nikakvu anesteziju, pod izgovorom da će joj tako biti lakše da radi, jer u tom slučaju neće doći do otoka, pa će vidjeti kako da oblikuje nos.

 

To su bili nenormalno, jaki i čudni bolovi. Stezao sam zube od muke, plakao i preznojavao se i molio Boga da se što prij završi, ali naravno nije se tako brzo završilo. Trajalo je čak sat i po. Olgica je pokušavala svojim šalama i slatkorečivošću da mi pomogne da ne mislim na bolove, ali to je bilo nemoguće. Jasmina je tu samo pomagala kao asistent. Kroz njihove šale ispričale su i način na koji su uspjele nelegalno da unesu lasere u zemlju – priča Slavko.

Iako je mislio da će se čitav užas koji je pretrpio završitii po gašenju lasera, situacija je bila ipak “malo” drugačija.

– Nakon operacije nos mi je bio spržen, osjećala se paljevina, krv se slivala sa novonastale rane. Bio sam malo uplašen, ali su mi rekle da će to kroz 15 dana da prođe. Oblikom nosa bio sam zadovoljan istog trenutka, jer sam želio da ispravim nos koji je imao grbu i želio sam da podignem vrh nosa” nastavlja Slavko.

Ovu uslugu su mu naplatile 750 eura

Olgica za obuku naplaćivala 650 eura: “Smrti ti poručuje da ću za sat vremena”

Ovu uslugu su mu naplatile 750 eura, pri čemu mu nisu izdale nikakav račun.

– To je tako bilo dok kraste nisu potpuno otpale nakon nekih mjesec dana i otok se povukao, a sa njim i efekat koji je bio postignut. Oblik mog nosa se vratio u prvobitno stanje, kakav je bio i prije intervencije. Samo ovaj put sa jako vidljivim ožiljcima – rekao je, između ostalog, Slavko.

Sve do februara je imao komplikacije. Nekoliko puta je Slavko zvao Olgicu. A ona u februaru kada je odlučila da ga primi u “ordinaciju” dogodio se šok.

– Olgica je iznijla u dvorište injekciju “Kenalog” i ubrizgala mi u ožiljak jer se kako je rekla formirao keloid. To je izvela nesterilno, bio sam šokiran, tada sam vidio s kim imam posla. Zatražio sam joj pisani izvještaj, ali je rekla da nema vremena u tom trenutku – rekao je Slavko.

On ističe da se veoma pokajao što je otišao na tu intervenciju. Skupo platio što je to uradio, a dobijen je kontrarezultat.

Šta su inspektori zatekli u salonu ljepote Olgice Markanović u Banjoj Luci

– Na tom dijelu lica koža mi više nikada neće biti kao prije, promijenjen je moj lični izgled, naružen sam. Moj život se promijenio – kaže Slavko i dodaje: “Prije par mjeseci, javila mi se jedna doktorka sa klinike “Eterna”, koja je tom prilikom ponudila besplatno liječenje svih žrtava Olgice, a i ja sam sam sada na liječenju kod nje” piše Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79