Slažete li se sa listom: 10 najatraktivnijih turističkih mjesta u našoj zemlji (VIDEO)

Jutjuber i bloger Robert Dacešin iz Banje Luke objavio je prošlog mjeseca fascinantan video pod naslovom “Bosna i Hercegovina – 10 najljepših mjesta”, koji predstavlja njegov odabir najreprezentativnijih turističkih atrakcija u našoj zemlji.

Dacešin u videu iznosi i svoje impresije o ovim turističkim atrakcijama naše zemlje. Video sadrži izvanredne zapise o prirodnim ljepotama naše zemlje, kao i ljepotu naših gradova.

Osim toga, Dacešin je i strastveni putnik, pa je posjetio čitan niz turističkih atrakcija u svijetu. Kako kaže na svom blogu, više od 20 godina aktivno se bavi tenisom, a radio je i kao međunarodni teniski sudija, na velikom broju turnira iz ATP i WTA serije. Aktivno govori pet stranih jezika (engleski, španski, portugalski, italijanski i slovački), a kreirao je i prvi ikada turistički vodič za Banja Luku.

Pogledajte njegov video prilog koji je izazvao veliko oduševljenje njegovih pratitelja pa već ima preko 250 hiljada pregleda.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79