Slovenac se motorom zabio u kameni zid i poginuo

Slovenski državljanin koji je imao 66 godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer u 14 sati na dionici državne ceste broj 8 u mjestu Ribarica, saopćili su iz Policijske uprave ličko-senjske.

Do nesreće je došlo kada je 66-godišnjak, koji je upravljao motociklom slovenske nacionalne oznake, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom i sletio van kolovoza te udario u kameni zid.

Iz policije su upozorili da je početak motociklističke sezone najkritičnije i najopasnije je razdoblje vožnje za sve vozače tih kategorija vozila.

“Nakon zimske stanke potrebno je ponovno obnoviti vještine upravljanja motociklom laganijom kondicijskom vožnjom. Posebice je to preporučljivo zbog stanja saobraćajnica nakon zimskog održavanja (šljunak na kolniku i dr.), a ujedno se vozači osobnih automobila moraju adaptirati na pojavu motocikala na cestama”, poručili su iz policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79