SLOŽNA BRAĆA ZA NOĆ POČINILA ČETIRI KRAĐE

Braća Adrian (26) i Aleksandar (24) Skenderovski iz Dervente uhapšena su zbog sumnje da su u noći između 28. i 29. novembra počinila četiri krađe u tom gradu.

Sumnjiče ih da su provalili u pekaru “Ilić”, apoteku “Farma nova”, ugostiteljski objekat “Glaz” i frizerski salon “Mistik, odakle su krali novac, a dovode ih u vezu i za tri krivična djela počinjena u Brčkom. Kako saznajemo, iz pekare su ukrali 1.500, apoteke 200 i kafića 500 KM, dok su u frizerskom salonu ostali kratkih rukava  jer nisu uspjeli ništa da ukradu.

Kod braće su pronađeni određena količina nakita, starih novčanica i druga roba za koju se sumnja da je ukradena na području Brčkog. Iz PU Doboj, navodeći inicijale, ističu da će ukradeni novac koji je kod braće pronađen biti vraćen oštećenima. Braći je Osnovni sud u Doboju odredio jednomjesečni pritvor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments