Slučaj u Tuzli: Policija traga za mladićem koji je urinirao po fontani

Službenici Policijske uprave MUP-a TK tragaju za mladićem čija je fotografija osvanula na društvenim mrežama a na kojoj se vidi kako on stoji na fontani na Sonom trgu u Tuzli i urinira.

-Policija preduzima sve potrebne mjere na identifikaciji lica sa fotografije, odnosno sve potrebne mjere i aktivnosti shodno važećim zakonima – ističe Amra Kapidžić, portparolka Policijske uprave MUP-a TK.

Pretpostavlja se kako Javno preduzeće Saobraćaj i komunikacije imaju snimak sa Sonog trga te da će video materijal biti izuzet.

Građani Tuzle su zgroženi ovim prostačkim aktom nepoznatog mladića, koji je fiziološke potrebe vršio na fontani koja je poklon grada Ravene (Italija) gradu Tuzla.

Neshvatljivo je ponašanje drugih omladinaca i omladinki koji su bili na Sonom trgu, a koji nisu učinili ništa da spriječe sraman čin i nanošenje sramote svom gradu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79