Slučaj ubijene Jelene Marjanović polako dobija epilog

Slučaj ubistva pjevačice Jelene Marjanović polako dobija svoj epilog, moći će da se ide na suđenje, koje će donijeti pravdu, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

– Što se tog slučaja tiče, policija je svoj dio posla uradila i mi sprovodimo sve što je potrebno, po zahtjevima Višeg tužioca u Beogradu. Da li će biti novih osumnjičenih za različita djela vezana za ovaj slučaj, ne mogu to da vam kažem, o tome će odlučiti Tužilaštvo, kada sagleda sve dokaze – rekao je Stefanović novinarima.

Važno je, podvlači ministar, da građani shvate da je to bio vrlo kompleksan slučaj, da zna da je “ljudima djelovalo da je trajalo dugo”, ali naglašava da bi mnogo opasnije bilo da se “radilo na brzinu” i da na kraju, “zbog nedovoljno dobro prikupljenih dokaza, dobijemo oslobađajuću presudu”.

– Onda to svakako nije pravda za ubijenu Jelenu, koja je zaslužila u najmanju ruku, poslije tako mučnog ubistva da dobije neki vid pravde, ona i ljudi iz njene porodice, da se vidi da su oni koji su počinili ubistvo dobili zaslužene kazne – rekao je Stefanović.

Ono što jeste dobro, podvlači on, taj slučaj polako dobija svoj epilog, odnosno da će moći da se ide na suđenje, koje će, nada se ministar, donijeti pravdu.

 

 

Crna Hronika/Foto Arhiv)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79