Slupao skupocjenog Mercedesa

‘Normalno da nije ugodno biti u ‘prometnoj’, a i biti bez auta neće biti neko veselje no jedino je važno da smo svi dobro. Udarac nije bio jak, ali dovoljan da nastane šteta, kaže predsjednik riječkog kluba Saša Matijaš

Na zapadu grada Damir Mišković duže od pola desetljeća piše sjajnu nogometnu priču. Krajem ljeta Rijeka je, na svom istočnom dijelu, dobila još jedan nogometni preporod. Predsjednik Saša Matijaš i dopredsjednik Marinko Koljanin probudili su predugo uspavani Orijent i Krimeji vratili sjaj zbog kojeg je Orijent i postao kultni klub Sušačana i Riječana.

Saša Matijaš danas je doživio prometnu nezgodu, na svu sreću bez težih posljedica. Na riječkom kvartu Bivio na njegov je Mercedes naletio vozač u Citroenu AX. Svi su, što je jedino važno, zdravi. Citroen je malo zgužvan, a ni skupi Mercedes nije baš najbolje.

– Izlazio sam s parkinga, pozicija je nepregledna da nepreglednija ne može biti. Gospodin koji je vozio drugi automobil koji je sudjelovao u nezgodi sam mi je to rekao dok smo čekajući policiju stajali baš na mjestu na kojem sam ja stao čekajući da se priključim u promet. Obojica smo dobro, auti baš i ne – kroz smijeh nam je govorio Matijaš.

-Sve se dogodilo poslijepodne, sad se tome mogu i nasmijati. Normalno da nije ugodno biti u ‘prometnoj’, a i biti bez auta neće biti neko veselje no jedino je važno da smo svi dobro. Udarac nije bio jak, ali dovoljan da se napravi šteta. Na svu sreću, samo materijalna – rekao nam je Orijentov predsjednik.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments