Smijenjen Enes Memić, v.d. FUCZ-a, nakon što je službenim vozilom udario pješakinju

Vlada Federacije BiH je, na današnjoj hitnoj sjednici, održanoj telefonskim putem, donijela rješenje kojim je ovlastila Murata Baručiju, pomoćnika direktora u Federalnoj upravi civilne zaštite, da organizira sve poslove iz nadležnosti direktora i potpisuje sve akte iz nadležnosti direktora, dok traje preventivna suspenzija direktora Federalne uprave civilne zaštite.

Prethodno je Vlada donijela rješenje kojim je Enesa Memića, šefa Odsjeka u Federalnoj upravi civilne zaštite, razriješila dužnosti ovlaštenog lica u Federalnoj upravi civilne zaštite.

Donesena rješenja stupaju na snagu danom donošenja i bit će objavljena u Službenim novinama Federacije BiH.

Direktor FUCZ-a službenim automobilom pokosio pješakinju: “Prelazila je cestu gdje ne smije, a gdje ja smijem da pretičem”

Podsjetimo, Enes Memić je jučer, službenim automobilom Hyundai Tucson pokosio pješakinju u Istočnom Sarajevu, a ne tako davno, isto službeno vozilo je davao sinu da ide na svadbe.

Bahati direktor FUCZ-a Enes Memić dao sinu službeno vozilo da ide na svadbu

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79