Smrtovnica za ženu koja nije umrla

Neobična situacija dogodila se u ariljskom naselju Vrane. Naime, na smrtovnici se našla osoba koja nije umrla.

– Vidjela sam na smrtovnici da je komšinica preminula i krenula da izjavim saučešće. A onda mi je pokojnica otvorila vrata – kazala u mještanka naselja Vrane.

Prije nekoliko dana pojavila se smrtovnica na ime bake Bebe S. na kojoj su jasno označeni datum sahrane, 5. decembar, kao i ožalošćeni.

Vidjevši smrtovnicu, komšinica je krenula da izjavi saučešće, ali je pokojnicu zatekla u kući.

– Stvarno ne znam zašto je ona to uradila, ali priča se da je htjela vidjeti ko će joj doći na sahranu, da zna za života ko je poštovao i volio. Tako se priča ovdje – kazala je mještanka ovog srbijanskog naselja.

Međutim, ona ipak naglašava da je od svoje komšinice dobila sasvim drugačiji uvid u situaciju.

– Kada sam se uputila njenoj kući da izjavim saučešće familiji, nakon prvobitnog šoka, upitala sam šta sve to znači, a ona je odgovorila da joj je neko to, kao, odštampao – prepričava komšinica.

Zatim dodaje da nije mogla ni slutiti da će biti svjedok jedne ovakve situacije.

Baka Beba živi sama, a je li ovo zaista bila njena ideja, ili se neko neslano našalio sa staricom, nije poznato, prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79