Snimak brutalnog prebijanja mladića u Novom Sadu: Bacaju ga na zemlju, šutiraju i gaze po glavi

Četvorica mladića iz Šida uhapšeni su zbog brutalne tučnjave u Novom Sadu, u kojem su teško povrijeđene dvije osobe, a jedna lakše, saopćeno je iz policije u tom gradu.

Do brutalnog obračuna došlo je ispred jednog ugostiteljskog objekta u Ulici Laze Telečkog. Četvorica muškaraca su dvojicu najprije napali, koristili su i noževe, a kada su žrtve završile na zemlji, nisu prestali sa napadima, već su ih nemilice šutirali. Sve su zabilježile kamere.

Jednog od njih su šutirali dok je ležao, a iako nije pružao nikakav otpor udaran je i u glavu. U jednom trenutku se čak vidi kako ga napadač gazi po glavi.

Kako se navodi u saopćenju Policijske uprave u Novom Sadu, M.M (20), V.S (20) i D.N (21) uhapšeni su u subotu uvečer zbog sumnje da su učinili krivično djelo nasilničko ponašanje, dok se M.M (21) tereti za nanošenje teških tjelesnih povreda, prenosi Telegraf.

Oni se sumnjiče da su ih tukli rukama i nogama, te da su im nožem nanijeli ubodne rane, tako da su dvojicu teško, a jednog lakše povrijedili.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i bit će privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Ekipa hitne pomoći pružila je pomoć na licu mesta povrijeđenom, a on potom prevezen na odjeljenje reanimacije UC KCV na dalju dijagnostiku i liječenje. Kako se saznaje, on je hemodinamski nestabilan i nalazi se u teškom stanju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79