Snimak mučnog obračuna na splitskoj plaži: “Tučete čovjeka radi lima!”

Mučni obračun na splitskoj plaži širi se mrežama. Nakon “šaketanja” na Duilovu prije sedam dana, dvije osobe će sigurno dobiti prekršajnu prijavu za remećenje javnog reda i mira, ali slučaj još uvijek nije zaključen, piše Jutarnji list.

Naime, na videu koju posjeduje policija vidi se tuča dvojice muškaraca, ali se vidi i treći muškarac koji drži ruku na oku te će i on biti obuhvaćen kriminalističkim istraživanjem.

Više detalja

Dok policajci Druge policijske postaje Split ne utvrde sve okolnosti neće slati optužne prijedloge na Prekršajni sud. Kako saznaje „Jutarnji list“ iz PU splitsko-dalmatinske, policija je došla na poziv, a sukob se dogodio 07. jula u 8.10 sati ujutro na Putu Duilova bb.

Naknadno su došli u posjed snimke s koje su mogli otkriti puno više detalja te su u konačnici oba učesnika koja su u prvom planu završili kao osumnjičeni. Snimka je iznimno neugodna za gledanje, i to ne samo zbog udaraca šakom koji se dijele između dva gospodina vremešnije dobi već i zbog uzvika ženskih osoba iz pozadine.

Iz onoga što gospođa uzvikuje može se zaključiti da ne može vjerovati kako je muška osoba agresivno reagirala zbog nekih manjih oštećenja na automobilu. Na videu se čuje kako u nevjerici uzvikuje muškarcu u plavoj majici: “Tučete čovika radi lima! Je**noga lima!”, a kasnije u jednom kadru vidi se osoba koja drži ruku na ozlijeđenom oku tako da je to vjerojatno žrtva.

Iznenadni udarac

Tada dolazi gospodin nag do pojasa koji upozorava ovoga u plavome: “Da nisi više nikada došao ovdje!” i pokazuje mu rukom da ode. Na to ga je muškarac u plavom odvalio šakom s lijeve strane lica i viče: “Razbija mi je auto! Razbija mi je auto!”.

Nakon prvotnog šoka od nenadanog udarca u glavu, muškarac nag do pojasa je s par udaraca bacio nasilnika na tlo. Čuje se druga ženska osoba u pozadini kako viče:”Ne se tući! Zovite policiju!”.

O kakvim tačno oštećenjima na vozilu se radi na snimci se ne vidi. Video pogledajte ovdje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79