Snimali dok opijaju i šutiraju kokoš kao da je lopta

Mladići, od kojih neki u dresu lokalnog nogometnog kluba, su na zabavi u Polači kraj Benkovca unijeli kokoš u vijećnicu i tamo je maltretirali.

Prvo su je nalili pivom, pa su je pustili u sredinu kruga i dodavali se životinjom.

Snimak njihove ‘zabave’ sa kokoši procurila je u javnost, a policija je odmah po saznanju za navedeni događaj u Polači započela s provođenjem svih potrebitih radnji.

Policijski službenici iz Benkovca su jučer proveli kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja.

Tako se 21-godišnjaka i 22-godišnjaka sumnjiči da su 25. travnja u večernjim satima u Polači, u prostorijama lokalne samouprave, bez opravdanog razloga zlostavljali životinju (kokoš), i na taj način ostvarili obilježja navedenog kaznenog djela – javljaju iz PU zadarske.

Protiv dvojice mladića podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a kriminalističko istraživanje u vezi ovog kaznenog djela i dalje se nastavlja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79