Snimci Malčanskog berberina kako se probija kroz šumu osvanuli na društvenim mrežama

Društvenim mrežama šire se snimci na kojima je, navodno, prikazan otmičar Monike Karimanović (12) Ninoslav Jovanović (46), poznatiji kao Malčanski berberin, koji bježi, a uz snimak, narodu je poslana informacija i da je uhapšen.

Kako mediji nezvanično saznaju, radi se o lažnim snimcima.

Postoje dva-tri snimka koji se u malo čemu razlikuju, a koji su nalik onima koji se prave dronovima i termovizijskim kamerama.

Na njima se vidi silueta čovjeka koji ide od kuće do kuće, kao da se pokušava u neku sakriti.

Pošto ne nalazi u njima skrovište, daje se u bijeg kroz šumu.

Prikazano je kako se bori sa šibljem, gleda lijevo-desno, osmatra teren…

U jednom trenutku, čovjek je legao na zemlju usred šume, a zatim ustao i podigao ruke kao da se predaje. Tada mu prilazi pas.

Snimci su postavljeni jučer na kanalu YouTube s pitanjem “da li je ovo Malčanski berberin”, kao i “da li je Malčanski berberin uhapšen.”

Mada vjerni poznavaoci kažu da se radi o insertu iz jedne videoigrice, snimci već imaju više od 160.000 pregleda.

Za Jovanovićem se traga zbog otmice male Monike iz Suvog Dola kod Niša. On ju je oteo u petak, 20. decembra 2019. godine, kada je krenula u školu. Namamio je pričom da što prije mora stići u školu, a da ne zna gdje je, pa je nju zamolio da pođe s njim autom i pokaže mu.

Držao je djevojčicu sve do nedjelje, 29. decembra, kada je on, kada su se pojavili vlasnici, pobjegao iz kuće u selu Pasjača, gdje su se skrivali, dok je nju ostavio.

Monika se trenutno nalazi u Kliničkom centru Niš, gdje se oporavlja dok je on i dalje u bijegu.

Policijske snage danas su ponovo opkolile njegovo rodno selo Malča i pretražuju svaki pedalj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79