Snimio jezivu smrt: Uživo emitirao kako skače sa 12. sprata zgrade

Mladić A. N. iz Vršca, sudeći po objavama na Facebooku, izvršio je samoubistvo skokom sa 12. sprata zgrade u Berlinu, a svoju smrt uživo je emitirao na toj društvenoj mreži, pišu srbijanski mediji.

Tragedija se navodno dogodila 25. juna, a mladić je na početku uznemirujućeg videa, koji traje 13 minuta, na rekao:

Prijatelji, neprijatelji, braćo, kumovi, hoću da skočim sa 12. sprata zgrade, svega mi je preko ku**a.

Mladić je potom nastavio da snima ambis, a kada se pojavila policija, koju je najvjerovatnije pozvao neko od njegovih prijatelja sa Facebooka, počeo je da govori na njemačkom.

Osim policije ispred zgrade je došla i ekipa Hitne pomoći. I dok su policajci pokušavali da odgovore muškarca od suicida, A. N. je prebacio noge preko ograde, a na snimku mu se vidi patika. U narednim minutama vidi se kako muškarac trese kameru, a zatim preskače ogradu i hvata se za sims rukama dok mu tijelo visi.

Zastrašujući video samoubistva uživo je gledalo više od 100 njegovih virtuelnih prijatelja, a mnogi od njih su mu ostavljali komentare i odgovarali ga od skoka.

Motiv samoubistva mladića, sudeći po njegovim objavama na društvenim mrežama, ali i objavama njegove žene, mogao bi biti to što njihova okolina nije odobravala njihovu ljubav.

Da je zaista digao ruku na sebe, potvrdila je i djevojka za koju je A. N. naveo da mu je supruga.

Ljubavi moja, reci mi, zbog čega si to uradio? Otvori oči da me vidiš i reci mi. Molim te, ne znam kakav će ovo život biti bez tebe, a sve smo mogli da riješimo zajedno. Voljela sam te iskreno, ali nisam znala da ćeš tako da me osudiš i sebi presudiš – navela je supruga na svom profilu na Facebooku uz njihovu zajedničku fotografiju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79