SNSD poručio SDA: Previše su se bavili Dodikom

Naglašavaju da činjenica da se jedna stranka bavi predsjednikom druge stranke govori da ta stranka ili nema posla ili taj posao ne radi kako treba

Iz SNSD-a su se oglasili povodom današnjih zaključaka sa sjednice Glavnog odbora SDA.

– Kad se pogledaju svi zaključci Glavnog odbora SDA može se uočiti da su se oni danas bavili Miloradom Dodikom, te članovima stranke koje su pokušali oprati pred javnošću, od Sebije Izetbegović preko Osmana Mehmedagića do Huseina Kavazovića – saopćeno je iz SNSD-a.

U saopćenju se naglašava da činjenica da se jedna stranka bavi predsjednikom druge stranke govori da ta stranka ili nema posla ili taj posao ne radi kako treba, a čini se da je ovo drugo slučaj.

– Gubitak tolikog broja glasova koliko je SDA izgubila na posljednjim izbirima može se upravo objasniti zaključcima Glavnog odbora. Previše su se bavili Miloradom Dodikom, a nedovoljno licima za koje danas traže zaštitu – navode iz SNSD-a povodom zaključaka Glavnog odbora SDA.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79