Šokantna izjava Eldina Hodžića koji je jučer ubio svoju suprugu: Plakao u policiji pa rekao, “Alma me udarila po ruci, pištolj je sam opalio”

Eldin Hodžić koji je jučer u Boljakovom Potoku hicem iz pištolja usmrtio suprugu Almu Kadić, sinoć je nakon hapšenja plakao u Policijskoj stanici tvrdeći da je slučajno usmrtio suprugu, potvrđeno je za portal “Avaza” od izvora bliskog istrazi.

On je istražiteljima izjavio da su on i Alma pred razvodom i da je došao pred kuću njenih roditelja. Navodno je trebao dovesti njihovo četverogodišnje dijete koje je ostalo kod njegove majke u naselju Donji Kotorac.

Prema njegovoj verziji priče, tada su ga ispred kuće napali punac i punica.

Punac je navadno krenuo na Eldina da ga udari komadom armature, nakon čega je on izvadio pištolj i repetirao ga.

U naguravanju, tvrdi Eldin, Alma ga je u jednom momentu uhvatila za ruku i pištolj je, kako je izjavio, opalio, a metak pogodio njegovu suprugu.

Plačući, stalno je ponavljao da nije imao namjeru da naudi Almi, te da su mu u naguravanju skinuli naočari i da se branio od napada punca i punice.

Šta se zaista dešavalo pokazat će istraga, a u toku je saslušanje svjedoka.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79