Šokantne objave Tamare Kulišić: Od nas četvero, tata je nju najviše volio. Imala je sve što je poželjela

Kćerka iz prvog braka Tamara Kulišić i njen otac Saša Kulišić

Tamara Kulišić, kćerka Saše Kulišića koji je ubijen u Doboju, objavila je fotografije novca sa profila mlađe polusestre, za koju se sumnja da je pomagala oko ubistva sipajući mu lijekove u limunadu.

Na fotografijama se mogu videti novčanice u eurima i markama, a Tamara je ispod njih navela da sumnja da je motiv ovog jezivog zločina ljubavna veza njene maćehe, kako se ranije pisalo.

Ubistvo Saše Kulišića (46) iz Doboja do srži je potreslo ne samo njegovu porodicu i ljude koji su ga poznavali, već i čitav region.

Činjenica da su zbog ubistva uhapšeni njegova supruga Andrea, Andrein navodni ljubavnik, koji je čak 15 godina mlađi od nje sve su šokirali. Ipak, najveći šok bilo je hapšenje Sašine maloljetne kćerke, koju je dobio u braku sa Andreom.

Djevojčica, koja ima svega 14 godina se sumnjiči da je sa majkom trovala oca i učestvovala u planiranju njegovog ubistva.

Saša, čije je tijelo pronađeno vezano u šumi u blizini Doboja sa ubodnim ranama, iza sebe je ostavio četvero djece. Sa prvom suprugom ima kćerku Tamaru (21) i sina (19), dok je sa Andreom dobio dvije ćerke, koje sad imaju 14 i osam godina.

Kćerka ubijenog Saše Tamara Kulišić, rekla je da su nakon otkrivanja zločina dvije kćerke Saše i Andree bile odvedene kod Andreine sestre. Ako se pogledaju satnice, može se zaključiti da su djevojčice skoro cijelu noć bile same u kući.

“Nakon toga je ova od 15 godina uhapšena, a mlađa je poslata u dom”, kazala je Tamara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TAMARA KULIŠIĆ (@ttamaricaa9)

Iz Okružnog suda u Doboju su saopštili u subotu, 4. februara, da je Andreina sestra V. M. kupila tablete “treana” jačine 10 mg na molbu osumnjičenih, te potvrdili da je V.M. trenutno svjedok u ovom slučaju.

Tamara kaže da joj se otac nikad nije žalio na drugu suprugu. Kada su se posljednji put čuli, pričali su o “redovnim temama” i ništa nije slutilo da će se zlo nadviti nad njihovim životima.

“Tata mi se nikad nije žalio na Andreu, nije mi djelovao čudno, sve je bilo najnormalnije. Nije djelovalo da između njih ima nekih problema”, rekla je Tamara.

Sa Sašinom drugom ženom i njihovom djecom je, kako kaže, zbog njega bila u korektnim odnosima.

“Sa malom nisam bila baš u nekim odnosima, ali nisam ni pravila probleme. Ona je znala da me zadirkuje riječima: ‘Vidi šta mi je tata kupio’, ali sam joj to odbijala na to što je djevojčica, starija sam od nje sedam godina. Meni je bio najvažniji odnos sa tatom”, kaže sagovornica.

Iako je Tamara posljednjih godina živjela sa majkom, sa ocem je bila u kontaktu i veruje da je njena polusestra, koja je sad osumnjičena za Sašino ubistvo, bila očeva mezimica.

“Od nas četvero, tata je nju najviše volio. Imala je sve što je poželjela, svugdje ju je sa sobom vodio”, ispričala je Tamara.

Kćerka koja je pomogla majci i ljubavniku da likvidiraju oca se javno hvalila novcem po društvenim mrežama

Zato je, kako kaže, i šokira da je možda ona bila dio zavjere koja je njihovog oca odvela prerano u smrt.

Ističe i da joj nije jasno zašto bi Andrea odlučila da prevari Sašu. Djelovali su kao da imaju skladan brak.

Podsjetimo, Saša K. je ubijen u ponedjeljak, 29. januara, u prijepodnevnim satima. Njegovo tijelo sa ubodnim ranama pronađeno je u šumi, gde je doveden nakon što je omamljen većom dozom tableta u sopstvenoj kući, a potom ubačen u automobil vezanih nogu i ruku.

Prvo je uhapšena njegova supruga (32) i njen ljubavnik (19), zatim je uslijedilo šokantno hapšenje maloljetne kćerke (14), a zatim je otkriveno i da je sestra prvoosumnjičene imala svoju ulogu, javljaju srbijanski mediji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79