Šokantni Inzko: Biden šalje važne ljude u BiH! Dodik? Nisam znao da su moji Amerikanci muslimani!

,,BiH ne bi mogla ući u EU zbog onih koji veličaju ratne zločince! Odluka je u rukama Dodika, može biti prijatelj ili neko ko nije dobrodošao u Evropu! Evropa i Amerika ovakve stvari ne mogu tolerisati! Rekao je da Karadžića treba isporučiti Hagu, sad priča drugu priču, možda će ponovo okrenuti ploču!

Ne može Dodik ratovati protiv cijelog svijeta! Nije Dodik sa mnom u sukobu, već s cijelim svijetom i evropskom zajednicom! Dodik hoće da strane sudije idu kući, tjera ih! On bi htio i da ja idem kući! Rat u BiH je jedan od najbolje dokumentovanih ratova, postoje dokazi i nedopustivo je negirati genocid! Spreman sam donijeti zakon o genocidu! Moram imati podršku u PIC-u! Mogli bi to domaći političari uraditi!

Nema loših naroda, već pojedinaca! Rusi imaju pravo da traže moju smjenu! Griješe, jer misle da imam nešto protiv Srba! Dodik rekao da sam muslimanski lobista! Ha-ha-ha! Pa nisam znao da su moji Amerikanci u Uredu muslimani!!! Dodik mora poštovati činjenice, ako bi pogledao moje izvještaje, vidio bi da su to njegovi citati!

Ne znam kakve veze terorizam u Austriji ima veze sa mnom, sa BiH? Teroristi žive u Francuskoj, Belgiji…ko će to kontrolisati? Koriste to da se obračunaju sa mnom! Dodik odvlači pažnju s drugih stvari! BiH je prihvaćena kao jedinstvena punopravna članica UN-a od maja 1992.godine! BiH je nasljednik Socijalističke Republike BiH! Dodik poredi Radovana sa Alijom, Francetićem i Budakom?

Nadam se da će novo gradsko vijeće u Mostaru nakon izbora raspravljati o ulicama Jure Francetića i Mile Budaka! Ne sjećam se da je Alija Izetbegović bio u Hagu! Smeta mi to! Država bez državne imovine nije država! Ima hiljade i hiljade komada državne imovine, i 63 objekta vojne imovine! To je veliko političko pitanje, ali pravno je jednostavno! Imamo dvije kardinalne odluke Ustavnog suda BiH da državna imovina pripada državi! Vojnu imovinu treba samo knjižiti, ali na ime ministarstva odbrane! Tražili smo i za aerodrom u Trebinju sve podatke, informirat ćemo i Vladu Srbije ako je tamo nešto sporno! Ima komisija za državnu imovinu, može donijeti odluku i onda Savjet ministara može dodijeliti to zemljište!

Više je interesa za BiH, posebno u Berlinu! Za sigurnost Evrope važan je Balkan! Neki misle da Trump kad se probudi ujutro razmišlja šta se dešava u Banjoj Luci! Nije BiH prirotitet Bidenu, ali će završiti poglavlje mira i onda će to biti velika priča o uspjehu! Biden će formirati tim koji će doći u BiH! Biće to važna imena, znam…

Kao što je Tramp posalo Grenela u Srbiju,tako će Biden poslati važne ljude u Bosnu!”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79