Šokantno saznanje: Žena koja je likvidirala kćerke u Australiji je iz Bosne i Hercegovine

Milka Đurasović, porijeklom iz BiH, počinila je stravičan zločin u australskom Pertu. Ona je lišena slobode nakon što su pronađena tijela njene dvije kćerke.

Tijela je otkrio otac kada se vratio s posla. Komšije su čule vapaj nesretnog oca kada je ugledao tijela šestogodišnje Tiane i desetogodišnje Mie te su pozvali policiju. Milka je pronađena tri sata nakon na parkingu koji je udaljen 12 kilometara od doma i prebačena je u bolnicu zbog povreda koje je nanijela sama sebi.

Ona nije životno ugrožena.

Prema riječima komšija, porodica Đurasovič je iz Bosne i Hercegovine, a u Australiji žive 20-ak godina. Milka je radila kao medicinska sestra, a njen suprug kao inžinjer. Nisu bili skloni druženju s komšijama.

Pomoćnik policijskog komesara Pol Stil (Paul Steel) rekao je kako porodica nije imala nikakav dosije niti su prijavljivani zbog kršenja zakona, prenosi Avaz

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79