Šokirane kolege nastradalog radnika: Čuli smo samo kako viče “op, op”, a zatim i dva tupa udarca

Na gradilištu u Karađorđevoj ulici, u banjalučkom naselju Lauš, poginuo je radnik prilikom pada sa zgrade.

Kako je potvrđeno iz Okružnog javnog tužilaštva radi se o Miloradu Ristću, rođenom 1959. godine.

“U ulici Кarađorđevoj, Grad Banja Luka, danas oko 10.50.časova, na gradilištu, prilikom obavljanja građevinskih radova, padom sa zgrade u izgradnji smrtno je nastradao radnik preduzeća „Progres gradnja“ iz Banja Luke, Ristić Milorad, rođen 1959.godine, iz Banja Luke”, saopšteno je OJT.

Nesretni čovjek nastradao je usljed pada s gradilišta buduće zgrade Mjesne zajednice i Policijske stanice Lauš u Banjoj Luci. Šokirani radnici pričaju da nisu vidjeli kako se tragedija dogodila, već da su samo čuli tup udarac.

– On je bio na vrhu gradilišta i postavljao daske. Vjerovatno je izgubio ravnotežu i pao. Čuli smo samo kako viče “op, op”, a zatim i dva tupa udarca. Pao je s deset metara visine i u padu je prvo udario o ploču na spratu ispod, da bi zatim završio na zemlji. Prišli smo mu u pomoć, ali je već poslije dvije minute preminuo – pričaju radnici.

U toku je uviđaj kojim rukovodi dežurni tužilac Branko Bjelajac.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79