Sonja o Halidu: “Kad završim s njim opet će prodavati paprike”

Osnovni sud u Banja Luci osudio je Halida Muslimovića u krivičnom pustupku sa ukupno 1.200 konvertibilnih maraka, zbog tjelesnih povreda i ugrožavanja bezbjednosti bivšoj ljubavnici Sonji Bašić. I dok Muslimović sprema žalbu na presudu kojom treba da plati Bašićevoj, ni ona ne sjedi skrštenih ruku i da najavljuje svoje dalje korake.

Sonja Bašić

– Ko je Halid? Aha, to je onaj osuđeni nasilnik nad ženamam u Banja Luci, isti Halid koji je osuđen pred Western unionom u Americi kao prevarant, onaj koji je osuđen u Prijedoru da mora da mi vrati dug od 78.000 eura. To je taj Halid! Sud i pravda se pobjeđuju dokazima, a ne klevetama. Ja mu preporučujem da sebi zakupi tezgu na pijaci u Prijedoru i da se slobodno vrati starom zanatu, prodaji paprika na pijaci, jer sa ovom mrljom koju ima neće moći da pjeva ni u jednoj zemlji na svijetu – rekla je Sonja za beogradske medije.

Podsjetimo, osnovni sud u Banja Luci osudio je Halida Muslimovića u krivičnom pustupku sa ukupno 1.200 konvertibilnih maraka, zbog tjelesnih povreda i ugrožavanja bezbjednosti bivšoj ljubavnici Sonji Bašić. Advokat oštećene Dragan Tolimir potvrdio je za Kurir da je presuda donijeta u korist Bašićeve.

– Halid je osuđen za dva krivična dela, nasilje i ugrožavanje sigurnosti, jedinstvenom kaznom od 1.200 maraka – rekao je Sonjin branilac. Muslimović je po izlasku iz suda, vidno nezadovoljan, poručio okupljenim novinarima da će uložiti žalbu na prvostepenu presudu. Bašićeva je u Australiji i nije mogla da dođe na izricanje presude, ali čim je čula da je Halid osuđen, oglasila se video porukom u kojoj je rekla da ova kazna treba da bude dobra škola za folk pjevača prenosi Express.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79