Spasio curu u Sarajevu, a sada žele da premlati UFC nasilnika

Bivši UFC.ov borac Denis Stojnić je ispred svog kluba u Sarajevu spasio djevojku od nasilnika, a njegov je postupak na svom Twitter profilu podijelio i poznati MMA novinar Ariel Helwani

Vratite ga u UFC i dajte mu obiteljskog nasilnika Hardyja, poruka je fanova najpoznatijoj franšizi slobodne borbe nakon što je novinar Ariel Helwani na svom profilu podijelio video Denisa Stojnića, bivšeg UFC borca koji je pred svojim klubom u Sarajevu spasio djevojku od nasrtaja muškarca.

Podsjetimo, Denis je u nedjelju 30. prosinca uzvratio mladiću nakon što je ovaj fizički napao djevojku ispred kluba u Stojnićevom vlasništvu. Na videu možete vidjeti napad muškarca na djevojku i dolazak Stojnića, dok se onaj ‘dio iz ringa’ događa iza stupa te ga nije moguće vidjeti.

Kada sam vidio na videonadzoru da ogromni muškarac, fizički veći i od mene, udara žensku osobu zatvorenom šakom u glavu, odmah sam istrčao. Htio sam je zaštiti od nasilnika – rekao je za Klix.ba Stojnić i dodao da djevojka nasilnika nije htjela prijaviti policiji.

Fanovi žele u ringu ‘spasitelja’ protiv obiteljskog nasilnika

Njegov čin nije prošao nezapaženo ni u Americi jer je poznati MMA novinar Ariel Helwani podijelio video spašavanja djevojke i dobio hrpu komentara, a ima i onih s zanimljivom idejom.

Neki fanovi žele u ringu vidjeti Stojnića i Grega Hardyja koji je zbog obiteljskog nasilja morao prekinuti svoju karijeru u NFL-u, a 2014. žestoko je prebio svoju bivšu djevojku.

Zvuči moguće jer će Hardy imati svoj debi na UFC Fight Nightu 143, 19. siječnja,  gdje će se u sunaslovnoj borbi boriti protiv Allena Crowdera. To bi značilo da Dana White mora obaviti samo jedan poziv, dogovoriti sve sa Stojnićem i ima solidnu priču za novi event.

Denis Stojnić u UFC-u ima skor 0-2, ali u ta je dva susreta izgubio od velikih imena slobodne borbe. Prvo ga je u veljači 2009. nokautirao Cain Velasquez, a u lipnju iste godine izgubio je gušenjem od ‘nebodera’ Stefana Struvea.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79