Specijalci stigli na mjesto uviđaja: Stabilno stanje povrijeđenog u pucnjavi

Pacijent čiji su inicijali G.I. (38), koji je protekle noći zadobio ustrelne rane obje noge i desne ruke, hirurški je zbrinut i za sada je stabilnog zdravstvenog stanja, te ostaje na daljem liječenju, rečeno je Srni u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske.

Iz ove zdravstvene ustanove su naveli i da je pacijent Slaviše Kunića (48) dovezen sinoć u UKC bez znakova života, bez srčane akcije i spontanog disanja.

U Glamočanima kod Banjaluke u pucnjavi protekle noći tri lica su smrtno stradala, a jedno je zadobilo teške tjelesne povrede vatrenim oružjem.

Likvidiran je vlasnik kompanija “Sektor sekjuriti”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt”, “Sektor ADS” i “Sektor ZOS” Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

Više džipova sa specijalcima MUP-a RS upravo je stiglo na mjesto gdje su sinoć likvidirani banjalučki biznismen Slaviša Krunić i još dva lica, javlja novinar “Nezavisnih”.

Specijalci su stigli u sedam džipova i tri kombija.

U Glamočanima je još uvijek i ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač.

Policija je blokirala put koji vodi do mjesta zločina, a uviđaj će najvjerovatnije trajati još satima.

 

Dragan Mektić o likvidaciji biznismena Slaviše Krunića

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79