Šprajc u svom stilu o Bandićevoj sahrani: Kao da je sam pisao scenarij, imao je smisla za zaj***nciju

Zoran Šprajc u sinoćnjem RTL Direktu komentirao je pogreb Milana Bandića koji je nazvao jednim od najbizarnijih društvenih događaja ikad, a njegov komentar već se počeo dijeliti društvenim mrežama.

“Pogreb Milana Bandića bio je jedan od najbizarnijih društvenih događaja ikada. Država koja ga je još u subotu proganjala i prijetila mu zatvorom zbog korupcije i kriminala, utaje poreza, pogodovanja i namještenja javnih natječaja, danas ga je ispratila kao jednog od najvećih sinova naših naroda i narodnosti”, započeo je Šprajc svoj segment o Bandiću.

“U ime te iste države koja je pokojnog Milana Bandića takorekuć još do jučer proganjala na vječni počinak ispratili su i predsjednik Hrvatskog Sabora i predsjednik Hrvatske Vlade, pjevala mu je klapa Hrvatske ratne mornarice, a jednako dubok naklon iskazali su mu i ministri hrvatske vlade i kolege s optuženičke klupe”, nastavio je.

“Nedostajalo je još da mu se poklone i Glavna država tužiteljica i ravnateljica Uskoka, ali zato su tu bile uvijek atraktivne zagrebačke mažoretkinje. Sve to s takvim kršenjem epidemioloških mjera da je bila prava divota gledati članove Stožera kako se izmotavaju.”

“Da je Milan Bandić stigao napraviti scenarij za svoj pogreb, vjerojatno bi baš tako izgledao jer što god o njemu rekli, čovjek je imao smisla za zajebanciju.”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79