Spremate li se za 1. maj? Aranžman za četveročlanu porodicu u Makarskoj košta i do 680 KM

Bliži se 1. maj, a cijene divljaju u gotovo svim segmentima života.

Kako bismo provjerili koliko košta prvomajski odmor za četveročlanu porodicu na Jadranu ili putovanje u neku zemlju Evropske unije, provjerili cijene aranžmana turističkih agencija.

U nekoliko najpoznatijih turističkih agencija širom Bosne i Hercegovine nude se putovanja za 1. maj i u Milano, Rim, Veneciju.

Za šest dana u Milanu (putovanje autobusom) morali biste izdvojiti i oko 535 KM po osobi. Nešto je jeftiniji put u Rim, također autobusom, na 6 dana. Otprilike košta 519 KM po osobi.

Međutim, jedna od jeftinijih ponuda je odlazak na četiri dana u Veneciju. Za putovanje do Venecije posredstvom turstičke agencije bi jedna osoba trebala da izdvoji i do 329 KM. Za Prag ćete morati izdvojiti i do 499 KM po osobi.

Gotovo svaka turstička agencija ima u ponudi posjetu zabavnom parku Gardaland.

Četiri dana boravka u ponudi jedne turističke agencije košta 239 KM po osobi. Dakle, za odlazak u zabavni park jedna četveročlana porodica bi samo za put i noćenje trebala da izdvoji više od 950 KM.

Poznato je da Bosanci i Hercegovci rado posjećuju Makarsku i Dubrovnik.

Noćenje u Makarskoj po osobi košta oko 170 KM, a za Dubrovnik se mogu naći ponude i za 132 KM. Dakle, za boravak u Makarskoj jedna četveročlana porodica bi trebala minimalno odvojiti 680 KM i to samo za jednu noć.

Ukoliko se neko odluči za Crnu Goru, noć u Budvi će platiti nešto jeftinije nego u Hrvatskoj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79