Spriječeno krijumčarenje migranata

Pripadnici Jedinice granične policije Gradiška lišili su slobode državljanina BiH zbog sumnje da je pokušao da iz BiH u Hrvatsku prokrijumčari pet lica afro-azijskog porijekla, saopšteno je iz Granične policije.

Migranti su otkriveni juče graničnom kontrolom vozila “kija”, a protiv osumnjičenog će Tužilaštvu BiH biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu krijumčarenje ljudi.

Na graničnom prelazu Hum lišen je slobode muškarac čiji su inicijali S.P. /40/, jer ga potražuje Opštinski sud u Konjicu zbog krivičnih djela ugrožavanje bezbjednosti i nasilje u porodici.

S.P. je predat službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Bosansko-podrinjskom kantonu.

Na graničnom prelazu Gradina, pri ulasku u BiH, slobode je lišen muškarac čiji su inicijali D.T. /57/, jer je za njim Policijska uprava Prijedor raspisala potragu zbog krivičnog djela krivotvorenje ili uništavanje službene isprave.

Službenici Jedinice Granične policije Gradiška predali su ovog državljanina BiH službenicima prijedorske Policijske uprave.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79