Sramota: Tužilac ne vidi prijetnju kada Damir Vukelić novinarima kaže da “pazimo kada hodamo sami po noći”

Nakon što je Damir Vukelić, pomoćnik direktora u OŠ “Branko Radičević” i nastavnik engleskog zaprijetio novinarima da pazimo kada hodamo sami po noći, oglasilo se i Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Policajci Policijske uprave Banjaluka obavijestili su dežurnog tužioca OJT Banjaluka koji se izjasnio da nema krivičnog djela, te da se Damir Vukelić ispita u svojstvu svjedoka.

Nakon toga, naloženo je da se zapisnik dostavi Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Podsjećamo, Damir Vukelić je napisao juče niz komentara, između ostalog i jedan gdje prijeti svim novinarima.

– Da sam na tvom mjestu, ja bih se prije zabrinuo da hodam noću (ili čak danju) i što stalno razmišljam da li mi je neko iza leđa. Dokle god se vi tako osjećate, dobro je – rekao je Damir Vukelić, nakon čega je izbrisao ovaj komentar.

U ovom svemu, dežurni tužilac ne vidi elemente krivičnog djela, odnosno, prijetnju.

Očigledno, prijetnju će vidjeti tek onda kada nas Damir i slični njemu počnu napadati i tući na ulici, jer jedino tada postoje elementi krivičnog djela.

Osim toga, jednom od napadnutih novinara dijete ide u školu u kojoj je Vukelić pomoćnik direktora, i da sada već polako svi mi, a i on počinje strahovati i za bezbjednost djeteta, a i nas samih piše Srpskainfo

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79