Srbi se moraju boriti za istinu i to u njihovo ime čini onaj koga su izabrali za predsjednika

 

Član Glavnog odbora SNSD-a Srđan Šekara oglasio se na društvenoj mreži Iks, poručivši da se Srbi moraju boriti za istinu i to u njihovo ime čini onaj koga su izabrali za predsjednika, zbog čega ovo nije samo borba Milorada Dodika već naroda koji predstavlja i iz čije podrške crpi snagu za suprotstavljanje svemu onome što je pripremljena politička giljotina za Republiku Srpsku i slobodu srpskog naroda na ovim prostorima.

“Svi u Srpskoj i iz Srpske koji iz bilo kojeg razloga kalkulišu i ćute trebaju znati da je istrajnost Milorada Dodika u vođenju, nazvaću je izvornodejtonske i ustavozaštitničke politike pobjeda srpskog naroda i Republike Srpske u kapacitetu koji joj pripada.

Sve ostalo je ne samo poraz, već i davljenje u unitarnoj BiH po mjeri jednog naroda i njenih kreatora iz zapadnih centara moći koji su davno pogazili međunarodno pravo i pod noge bacili demokratske procese u koje se kunu i stalno o njima govore”, navodi Šekara te dodaje:

“Srbi se moraju boriti za istinu i to u njihovo ime čini onaj koga su izabrali za predsjednika, zbog čega ovo nije samo borba Milorada Dodika već naroda koji predstavlja i iz čije podrške crpi snagu za suprotstavljanje svemu onome što je pripremljena politička giljotina za Republiku Srpsku i slobodu srpskog naroda na ovim prostorima”, ističe Šekara.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79