Srbijanska pjevačica Sandra Afrika napadnuta u centru Beograda: Napao je “psihički poremećeni fan”

Pjevačica Sandra Afrika napadnuta je u jednom restoranu u Novom Beogradu, objavio je Kurir.rs. Policija je poslala tri patrole, a Sandra je u policiji u Novom Beogradu dala izjavu.

Policija i dalje traži čovjeka koji je izazvao incident a navodno su zatvorili prelaze za njega kako ne bi mogao da izađe iz zemlje.

Povodom ovog događaja oglasio se Sandrin menadžer Aleksandar Moskovljević Mikiša.

– Tačno je. Upravo se desio incident. Sva sreća pa je bilo ljudi u restoranu inače ko zna kako bi se to završilo. U pitanju je nepoznat čovjek koji Sandru proganja godinu dana. Policija je odmah reagovala i trenutno tragaju za tim licem. Mene je taj čovjek zvao i poručio da će da je zakolje ako mu se ne javi na telefon. U pitanju je vjerovatno psihički poremećena osoba koja je njen fan. Policija je blokirala Novi Beograd i vjerujem da će mu ući u trag gdje se sakrio – rekao je on.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79