Srbijanski državljani ‘pali’ na granici s 43,5 kila marihuane

Hrvatski carinici i policajci posumnjali su da je podvozje vozila preinačeno, pa je ono izdvojeno i nakon ishođenja naloga Županijskog suda u Vukovaru, temeljito pregledano

Zbog pokušaja krijumčarenja 43,5 kilograma marihuane na graničnom prijelazu Bajakovo uhićena su dvojica državljana Republike Srbije i uz kaznenu prijavu predani su u pritvorsku jedinicu policije, priopćila je u petak vukovarsko-srijemska policija.

Dvojica srbijanskih državljana, 44-godišnji vozač automobila Mercedes Vaneo, srbijanskih registracijski oznaka, i 72-godišnji putnik dovezli su se na granični prijelaz Bajakovo u srijedu oko 22 sata. Hrvatski carinici i policajci posumnjali su da je podvozje vozila preinačeno, pa je ono izdvojeno i nakon ishođenja naloga Županijskog suda u Vukovaru, temeljito pregledano.

Pretragom je otkriveno 40 pvc paketa s ukupno 43,5 kilograma marihuane koja je poslana u Centar za vještačenje „Ivan Vučetić“ u Zagrebu, navode iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79