Srbijanski muzičari traže da se zabrani Dino Merlina ili da ga se debelo oporezuje

Frontmen muzičkog sastava “Amadeus” Aca Stanimirović oglasio se povodom najavljenih koncerata najveće bosanskohercegovačke muzičke zvijezde Dine Merlina u beogradskoj Areni.

Edin Dervišhalidović, poznatiji kao Dino Merlin, nastupiće u novembru u srpskoj prijestonici četiri puta zaredom. Najavljeni koncerti naišli su na veliki odjek, izazvali lavinu komentara, a pokrenuta je i peticija za zabranu ulaska u Srbiju. Sve su to pokrenuli ljubomorne kolege koje “ne žele da im neko iz BiH dolazi i puni arene i odnosi novac”

Ovim povodom, pored pjevačice Maje Nikolić koja je na Informer TV istakla da Merlinu ne bi dozvolila da pjeva u Srbiji ni da se prekrsti u Hramu Svetog Save, oglasio se i Aleksandar Stanimirović, frontmen grupe “Amadeus”.

– Treba zabraniti Dinu Merlinu da nastupa u Srbiji ili da mu se naplati veliki porez i onda da mi kao država budemo zadovoljni zaradom. Trebalo bi i da nam uputi neko izvinjenje putem “Dnevnika” na Pinku i RTS-u za sve što je pričao o nama. Javno da se izvini našem narodu. Valjda smo zaslužili izvinjenje posle onakvih gnusnih izjava koje je rekao za nas. Razumem rat i ratno stanje, pamet se pomeri, ali makar jedno izvinjenje. Može koncert, ali ili da plati veliki porez ili da mu se zabrani da nastupa u Srbiji – kazao je Aca za Informer.

@belay_boy.67

♬ Je L’ Sarajevo Gdje Je Nekad Bilo – Live – Dino Merlin

Maja Nikolić napala Dinu Merlina i dignula tri prsta: Sramim se u ime svih Srba…

@belay_boy.67

♬ Originalton – Bel@yBoy

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79