Srbin brata tukao, zaklao, spakovao u najlon i u kolicima vozao po gradu

Nastradali Ignjat Gajić, kojeg je na likvidirao rođeni brat Bogdan, sahranjen je jučer na Novom Groblju u Šapcu.

Porodica se oglasila: “Ožalošćeni iz uže porodice nisu samo majka Tanja, otac Petar i najmlađi brat Vidak. Na spisku je, zajedno sa svima, i sam Bogdan (20), osumnjičen za likvidaciju.

Na smrtovnici se ne navodi da je Ignjat stradao u tragediji niti iznenada, već da je preminuo dana 19. 8. 2019. u 24. godini.

Prema dosadašnjim policijskim izvještajima, Bogdan je najprije tukao brata bokserom, a potom ga izbo nožem.

Tijelo je potom utovario na kolica i uputio se ka objektu ”Vodovoda”, u blizini njihove porodične kuće. Navodno je tamo već iskopao rupu u kojoj bi tijelo zakopao. Policijska patrola je primijetila Bogdana kako gura kolica, a i policajci su ostali nijemi nad prizorom koji su zatekli.

Šabačka policija je privela Bogdana i, po nalogu tužilaštva, njemu je određen pritvor.

Srbijanski mediji pišu da je komšiluku teško saznati više detalja o tragediji. Skoro svi odmahuju rukom i šute, najčešće uz komentar da su oni bili čudna porodica, dok pojedini navode da ih ništa ne iznenađuje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments