SRBIN HOĆE ŽENU, MEDICINSKU SESTRU: Buduća mlada mora da ispunjava OVE uslove

Jedan Vranjanac baš se potrudio da napiše ljubavni oglas. On želi brak, porodicu, mušku djecu i ženu koja je baš medicinska sestra, zaposlena za stalno.

Da li se šali ili ne, to ne znamo, ali oglas je definitivno prototip onoga što svaki prosječan Balkanac želi da bude. Od A do Š. Da li traži mnogo? Ili se malo i našalio?

Možda neka medicinska sestra iz Zdravstvenog centra pokida papirić sa brojem telefona i napiše poruku, “lozinku” – “Dr Joj Boli” koju je odredio budući suprug.

Ali, neka dobro razmisli prije nego što to učini. Da li je Vranjanka iz zdrave loze? Da li želi baš mušku djecu? Da li je zanima, pored posla, i porodični biznis. I – voli li život u zajednici, piše Telegraf.

Ovo je oglas koji je nasmijao cijelu bolnicu, a prenio ga je SMS dn017.

– Dečko, 39 godina, intelektualac, mašinski inženjer, senzualne prirode, smeđe oči, rođen sa ocjenom 10, visok 184 cm, krupan, stambeno rezidencija–ranč, obezbijeđen, vozi mercedes, voli humor, skroman, širokog srca, služio vojsku profesionalno, starosedelac grada Vranja, rođen 19. 12. 1980. godine, društven, komunikativan, kulturan, živi u zajednici… Želi da upozna Vranjanku, obrazovanu djevojku, zdrave loze, visoku, radi braka i razvijanja porodičnog biznisa, koja nije depresivna, već u zdravoj mieri bijesna i objesna i želi da se iživi kroz slobodno ispoljavanje i igru i da obogati unutrašnji život, spremna da živi sa i za jednog čovjeka i stvara porodicu, rađa zdravlje bože mušku zdravu djecu, ne provocira, ne nervira, i ne pravi ljubomornog… Osnovno znanje u kuhinji (ima od koga da nauči). Krvna grupa A RH-D + pozitivan. Javite se na tel… Lozinka: Dr Joj Boli 🙂

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79