Srbin otišao raditi u Njemačku i poginuo zajedno sa šefom

Vozač kamiona (46), sa kojim se sudario BMW sa Milanom i njegovim šefom, poljski je državljanin i on je prošao bez povreda

Milan Z. (22) iz Brestovca kod Leskovca stradao je u prije dvije noći poslije 22 sata u teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu između Nurnberga i Nailea.

Njegov šef (27) koji je vozio automobil stradao je na licu mjesta, nakon što je najvjerovatnije zbog klizavog kolovoza udario u zadnji dio kamiona, dok je Milan od zadobijenih teških poveda preminuo u bolnici.

– Milan je otišao da radi tamo prije desetak dana, porodica i prijatelji su u šoku. Strašno je to što se dogodilo, bio je izuzetno dobar i vrijedan mladić. Pokušali su da ga spase, ali je preminuo poslije dva sata u bolnici – kaže izvor blizak porodici.

Vozač kamiona (46), sa kojim se sudario BMW sa Milanom i njegovim šefom, poljski je državljanin i on je prošao bez povreda, prenosi Fokus.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79