Srbin u Njemačkoj osuđen na doživotnu robiju

Državljanin Srbije u Njemačkoj, koji je u junu prošle godine nožem iskasapio suprugu na dječijem igralištu u gradu Milhajmu, osuđen je u utorak na doživotnu robiju jer je ženi, takođe državljanki Srbije, zadao 18 uboda nožem.

Stravičan zločin odigrao se pred njihovo troje male djece, koja su ga molila da prekine da prestane da povrjeđuje majku.

Presudu o doživotnoj robiji donio je sud u Duizburgu, a srbijanski državljanin je još na početku suđenja priznao zločin.

“Tačno je da sam ubio ženu. Žao mi je zbog onoga što sam uradio i veoma se stidim zbog toga”, rekao je on tokom priznanja, dodajući da ne želi da otkrije motiv.

Međutim, razlog za svirepo ubistvo rekao je sudiji pred kraj sudskog procesa.

“Ona je mene namamila na igralište i uz osmijeh mi rekla da lako može da manipuliše mnome. Onda mi je rekla i da želi da me se otarasi, i da može da mi sredi deportaciju u Srbiju kad god poželi. Od tog trenutka se više ničega ne sjećam – rekao je osuđeni muškarac.

Nesretnoj ženi nožem je zadao 18 uboda, pred njihovo troje djece od devet, sedam i tri godine, koja su ga kroz plač molila da prestane. Ona je preminula u bolnici sutradan, nakon napada, a ubica je odmah lišen slobode, dok je djecu zbrinula socijalna ustanova.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79