Srđan Mandić otvorio dušu: Sviđalo se to nekome ili ne, s ponosom mogu reći da sam bio pripadnik Armije Republike BiH

Kandidat Četvorke za načelnika Općine Centar Srđan Mandić večeras je izjavio kako je ponosan na to što je bio pripadnik Armije Republike Bosne i Hercegovine, a svima onima koji gnusnim komentarima pokušavaju ukaljati njegove ime poručio je da slobodno potraže njegovo ime u Registru boraca, prenosi Pressmedia.

Mandić je rekao da je Sarajevo bilo ozbiljan privredni centar i da se on bori za takav grad.

“Zato sam se između ostalog uključio u politiku. Cijeli život sam tu. I da, sviđalo se to nekome ili ne, s ponosom mogu reći da sam bio pripadnik Armije Republike Bosne i Hercegovine”, rekao je Mandić, a što su prisutni pozdravili aplauzom.

Istakao je da je period agresije na BiH njegova kompletna porodica provela u Sarajevu i da za njega nikada nije bilo dileme ko je gore, “a ko je ovdje dole”.

“Gore su bili agresori i oni koji su na brutalan način željeli da unište sve ovo o čemu sam govorio. Dole su, osim moje porodice, bili svi moji prijatelji i školski drugovi. To su moje ulice! Apsolutno ni tada, a ni danas nemam dileme na kojoj sam strani bio. Na pravoj strani sam bio”, kazao je Mandić.

Onima kojima se to ne sviđa i koji pokušavaju lažima da naruše njegov kredibilitet poručio je da slobodno otvore Registar boraca u kojem će vidjeti da je Srđan Mandić bio pripadnik Armije Republike BiH.

“A svako ko misli da ja trebam o tome nešto reći, tu sam na raspolaganju pa ću pričati i o tim stvarima. Tu sam i tu ostajem”, poručio je Mandić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79