Srđan Srdić reagovao na “cirkus” na Grbavici: “Obećavali su kule i gradove, pa ovi ne mogu ni pješački da iscrtaju!”

Sarajevsko naselje Grbavica mjesecima je bilo raskopano zbog radova zbog rekonstrukcije vodovodne mreže. Iz Vodovoda i kanalizacije poručuju da će se svi iskopi zatrpati i asfaltirati na vrijeme, nakon završenih radova.

Ne radi se samo o popravci vodovodne mreže, već i o početku realizacije druge tranše rekonstrukcije vodovodne mreže u Kantonu Sarajevo koje se finansira iz kredita EBRD-a.

Međutim nakon par mjeseci koliko je trajala rekonstrukcija vodovodne mreže, građani su dočekali asfalt. A nakon toga, dočekao ih je šok sa farbanjem pješačkih prelaza u ovom naselju.

Kao što se može vidjeti iz fotografija koje šalju čitatelji portala Crna-Hronika, nadležni organi koji su zaduženi za farbanje pješačkih prelaza, svoj posao su obavili polovično ili nikako.

Pogledajte kako izgleda savremeno farbanje pješakih prelaza u Sarajevu.

Na ovaj cirkus reagovao je i aktualni vijećnik Novog Sarajeva Srđan Srdić.

Svu nesposobnost, jad i čemer današnje vlasti možete vidjeti u ovom klipu u naselju Grbavica!

Samo se pitam “na čemu” su radnici koji su cirkuzali po Grbavici?

Zaista nas ponižavate! Obećavali su kule i gradove, pa ovi ne mogu ni pješački da iscrtaju! Dragi moji sugrađani, sami prosudite! 😂😂
Vlada Kantona Sarajevo vi se malo zezate sa nama?
Nihad Uk premijeru šta ti kažeš na ovo remek djelo? Ja i dalje mislim da sanjam😴

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79