Srđanu Jankoviću (50) i Dejanu Dragijeviću (50) produžen pritvor

Viši sud u Zaječaru produžio je za još 30 dana pritvor Srđanu Jankoviću (50) i Dejanu Dragijeviću (50), osumnjičenima za ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom polju kod Bora, potvrđeno je za Kurir.

“Pritvor im je produžen do 29. maja i to po nekoliko tačaka za određivanje pritvora.

Naime, i dalje postoji opasnost od bjekstva osumnjičenih, dalje postoji opasnost da će osumnjičeni boravkom na slobodi ujecati na svjedoke, kao i opasnost da će boravkom na slobodi uništiti tragove izvršenja krivičnog djela.

Javnost je također i dalje jako uznemirena”, objasnio je izvor za Kurir i podsjetio da su Janković i Dragijević uhapšeni 4. aprila, a da im je pritvor određen 6. aprila.

Tijelo djevojčice koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju kod Bora još nije pronađeno.

U pritvoru se nalazi i otac Dejana Dragijevića zbog sumnje da je pomogao sinu da premjesti tijelo ubijene Danke Ilić.

Policija je, nakon 10 dana potrage i provjera svih tragova i informacija, uhapsila Jankovića i Dragijevića iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a zatim njeno tijelo stavili u gepek kola i odnijeli na deponiju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79