Srednja građevinska škola: Lanu smo zapamtili kao posebnu, inteligentnu, kreativnu i iskrenu djevojku

Povodom tragične smrti 19-godišnje Lane Bijedić iz Mostara, oglasili su se saopćenjem iz škole koju je Lana donedavno pohađala.

– Jučer nas je tragičnom smrću napustila naša donedavna učenica Lana Bijedić. Zapamtili smo je kao posebnu, inteligentnu, kreativnu i iskrenu djevojku, zainteresiranu za mnoge teme o kojima njeni vršnjaci često i ne razmišljaju. U našoj školi i u našim srcima ostavila je traga svojom osobnošću. Osvajala je nagrade na takmičenjima iz engleskog jezika i kulturnog naslijeđa – kazali su iz Građevinske škole.

U Srednjoj građevinskoj školi povodom tragične smrti mlade Lane danas su bili skraćeni časovi.

– U ime sjećanja na Lanu, u našoj školi danas su bili skraćeni časovi. Učenici su u tišini, svojim uzornim ponašanjem i razgovorom sa profesorima i direktoricom odali počast našoj Lani. Iskrena sućut porodici preminule u ime svih učenika i zaposlenika – navodi se u saopćenju.

Jučer nas je tragičnom smrću napustila naša donedavna učenica Lana Bijedić. Zapamtili smo je kao posebnu, inteligentnu,…

Gepostet von Srednja građevinska škola Mostar am Montag, 7. Oktober 2019

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79