Srpska lista: Vjerujemo da ćemo imati barem jednog vijećnika u Mostaru

Kako je nakon zatvaranja birališta i prvih prebrojavanja glasova kazao dr. Velibor Milivojević, koji je na čelu srpske koalicije, zadovoljan je prvim nezvaničnim podacima s terena.

Velibor Milivojević (Foto: G. Š./Klix.ba) Velibor Milivojević (Foto: G. Š./Klix.ba)

 

“Još uvijek nema zvaničnih informacija, ali prema podacima koji pristižu s terena mi smo zadovoljni. Upravo sve ono što smo radili u toku predizborne kampanje se isplatilo. Ljudi su prepoznali našu istinsku želju i ideju i to su podržali svojim izlaskom na glasanje. Već izlaskom našeg glasačkog tijela mi smo duboko vjerovali da će već od sutra srpska zajednica i svi ostali građani koji istinski vjeruju u ravnopravnost imati pravog predstavnika u Gradskom vijeću”, kazao je Milivojević.

Foto: G. Š./Klix.ba Foto: G. Š./Klix.ba

 

On je dodao da bi lista “Ostajte ovdje – zajedno za naš Mostar” već sutra mogla imati barem jednog vijećnika u gradu Mostaru.

Foto: G. Š./Klix.ba Foto: G. Š./Klix.ba

 

Gradsko vijeće Grada Mostara čini 35 vijećnika, od toga se 22 biraju s šest gradskih područja, a 13 sa centralne gradske liste. Gradsko područje Jugozapad daje sedam vijećnika, Stari Grad pet, Zapad četiri, a Jug, Jugoistok i Sjever po dva vijećnika prenosi Klix.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79