Srpska porodica ljetovala u Albaniji, pa zatekla JEZIVE PORUKE NA AUTOMOBILU

Porodica iz Leskovca na ljetovanju u Albaniji doživjela je kranje uznemirijuću i neprijatnu situaciju kada im je cijeli automobil izgreban uvredljivim porukama na albaskom jeziku.

Ljetovanje Leskovčana u Sarandi na jugu Albanije, pretvorilo se u razgovore i pregovore sa policijom zbog oštećenog automobila koji ih je sačekao na parkingu prvog dana ljetovanja. Poruke uvredljivog karaktera: “Bježite odavde ku**e srpske” i “smrt svim Srbima” zatekli su kada su prišli svom parkiranom automobilu.

Redakciji Blica javio se brat vlasnika automobila i ispričao da su nakon incidenta pozvali srpsku ambasadu, gdje im je rečeno da će oni kontaktirati određene nadležne službe.

– Albanska policija je izvršila uviđaj, moj brat je dao izjavu i treba da dobijemo poziv od sudije, ali to se nije još desilo – rekao je za Blic brat vlasnika automobila koji je želeo da ostane anoniman.

Obeštećenje, ali ni poziv od sudije, još nisu dobili, a ogrebotine na automobilu su toliko duboke da se kompletno vozilo mora farbati.

– Ostatak odmora nismo imali nikakvih problema, čak je i njihova policija rekla: “Ovo je sramota za Albance” – kaže sagovornik .

On je istakao da tokom cijelog odmora nisu imali više nikakvih problema.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79