Srpski mediji: Ovo je šema po kojoj je radila Azra Šabanović

Azra Šabanović

Azra Šabanović koja je po međunarodnoj potjernici lišena slobode u Sarajevu zbog sumnje da je pomogla u likvidaciji Ranka Radoševića (54) zvanog Eskobar na pumpi u Srbiji.

Azra Šabanović je 22-godišnja djevojka koja se dovodi u vezu sa likvidacijom Ranka Eskobara

Prema saznanjima Telegrafa, ona će biti izručena Srbiji.

“U likvidaciji Radoševića ušestvovalo je pet osoba. Za sada nije poznato po čijem nalogu su radili, ali je postojala organizacija i jasno se vidi ko je za šta bio zadužen. Azra se sumnjiči da je u Kraljevu ukrala “golf” i predala ga Luki i Stefanu koji su se njim odvezli do pumpe gde su likvidirali Radoševića. Ona je sa ličnom kartom ušla i izašla iz Srbiji. Maloljetnica koja je lišena slobode u Beogradu učestvovala je u namamljivanju Eskobara. Potjernica je raspisana za Markom Pjanovićem iz Brčkog koji se takođe sumnjiči da je pomogao u likvidaciji” kaže izvor Telegrafa.

Inače, Azra i Marko su bili u vezi, dok je slobode lišena maloljetnica bila u vezi sa jednim od slobode lišenih koji su likvidirali Radoševića.

Azra Šabanović i Marko Pjanović su bili u vezi. Kakve veze imaju sa ubicama Ranka Eskobara?

Azra Š. juče je lišena slobode u Studentskom domu Bjelave. Djevojka je iz Brčkog gdje je završila Gimnaziju, a u Sarajevu studira na Fakultetu političkih nauka, smjer Socijalni rad.

Inače, za Markom Pjanovićem iz Brčkog, policija i dalje traga i traži pomoć da javite najbližoj policijskoj stanici ukoliko ga vidite.

“Prema našim saznanjima kretanje ovog lica je u posljednja 24 sata primjećeno na području Bjeljine. Molimo građane ukoliko primjete lice na fotografiji ili imaju neka saznanja o njegovom kretanju da odmah pozovu broj “122” ili se obrate najbližoj policijskoj stanici”,naveli su iz MUP-a RS.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79